Home > Detoxifiere > Detoxifierea Andreei Marin
Detoxifierea Andreei Marin

Detoxifierea Andreei Marin

Detoxifierea Andreei Marin constă în abordarea unui stil de viață sănătos, care are drept efect detoxifierea organismului.

Detoxifierea Andreei Marin

Detoxifierea Andreei Marin nu este doar un tip de dietă care are drept rezultat eliminarea kilogramelor în plus, este o dietă care se realizează atât la nivel spiritual, dar și mintal.

Un stil de viață schimbat radical, care include sportul și o alimentație adecvată, cu principii care au la bază respectul față de corp si de sănătate.

Beneficiile detoxifierii Andreei Marin

Sănătate pentru minte, trup și suflet, putem spune despre modul de viață adoptat de către Andreea Marin. Și ce poate fi mai benefic pentru o femeie pe care o vezi că radiază de fericire și ceea ce este mai important este faptul că împărtășește acest mod de viață și celor din jur.

Dieta Andreei Marin presupune un stil de viață sănătos, ea adoptând o alimentație raw vegană.

Susținătorii dietei raw vegane, consideră că există multe beneficii dacă se consumă  alimente crude, care duc la  pierderea în greutate, mai multă energie, pielea curată, îmbunătățirea digestiei și îmbunătățirea stării generale de sănătate.

În ce constă cura de detoxifiere

Iată care sunt care sunt o parte dintre  ingredientele care contribuie la aceasta dietă:
– dimineaţa: măr verde, pătrunjel, orz, spirulină
– ananas, afine, ginger, coriandru
– roşii, morcov, sfeclă, sare de mare;

Din aceste ingrediente se fac băuturi sau sucuri  care se consumă la intervale de 2 ore.
Un produs cheie in detoxifierea Andreei Marin, este sucul din iarbă de grâu presat sau “sângele verde”, din cauză că acesta conţine foarte multe  substanţe active, este un aliment eficient in procesul de detoxifiere. Un ingredient de bază al acestui suc este clorofila, enzimele din el pornind procesul de auto-vindecare curăţare, regenerând metabolismul şi are efect de alcalinizare. Este bun pentru prevenirea bolilor, pentru întărirea sistemului imunitar. Opreşte reproducerea celulelor canceroase, reduce colesterolul din sânge, reduce inflamaţiile, clorofila din el ajută la oxigenarea celulelor, avand şi efect antibacterian.

Pe langă consumul de produse organice și bio sfaturile Andreei Marin în privința dietei țin și de includerea activității fizice în rutina zilnică.

De asemenea, este foarte importantă și în întreținerea corporală, cu recomandarea antrenamentului HYPOXI care îmbină fitness-ul localizat și antrenamentele de intensitate moderată cu terapia cu Vacuum și terapia prin compresie.

loading...