Home > Detoxifiere > Detoxifierea rinichilor cu patrunjel
Detoxifierea rinichilor cu patrunjel

Detoxifierea rinichilor cu patrunjel

Detoxifierea rinichilor cu patrunjel este foarte important pentru organism, deoarece patrunjelul are un efect detoxifiant excelent, prin efectul sau diuretic. Patrunjelul sustine nu numai o buna functionare a rinichilor, dar in aceeasi timp ajuta si la purificarea sângelui. Deci, pentru cei care au nevoie de o detoxifiere se recomanda în special consumul de patrunjel.

Consumul de patrunjel este indicat persoanelor care doresc o detoxifiere naturala a rinichilor. Patrunjelul este unul dintre cele mai populare condimente, continand ingrediente esentiale pentru hrana noastră de zi cu zi. Cu toate acestea, nu numai ca face aroma mai delicata a felurilor de mancare, dar, de asemenea, face minuni si pentru sanatatea noastra.

Detoxifierea rinichilor cu patrunjel

Deoarece pătrunjelul are efect diuretic excelent, este recomandat consumul in fiecare zi pentru a preveni formarea de pietre la rinichi sau nisip la rinichi.

Consumul de ceai facut din patrunjel in tratarea cistitiei este la fel de eficient. Consumul adecvat de lichide trebuie să fie o parte importanta din rutina de zi cu zi, deoarece poate îmbogăți viața noastra. În timpul detoxifierii rinichilor cu ceai de patrunjel este bine daca culoarea urinei este foarte curată, aproape translucidă, insemnand faptul ca toxinele se elimina usor.

Efectele benefice ale patrunjelului:

– intensifica procesul de curatare a rinichilor si a vezicii urinare;

– are efect pozitiv asupra nervilor optici;

– are efect puternic de detoxifiere;

– stimuleaza imunitatea;

– creste pofta de mancare;

– are efect antioxidant puternic.

Patrunjelul nu poate fi consumat in niciun caz in forma naturala. Pentru detoxifierea rinichilor cu patrunjel trebuie consumat ca un ceai sau suc de legume, fiind foarte puternic. Se poate consuma ca suc de legume impreuna cu suc de morcov sau adaugand usturoi.

Ceaiul de patrunjel are efecte miraculoase atat in detoxifierea si curatarea rinichilor, dar este eficient si pentru imunitate, pentru glanda si sistemul nervos, pentru slabit, pentru par, pentru infertilitate si impotenta, pentru cancer si pentru picioarele umflate. Este interzis consumul in exces ceaiului de patrunjel, deoarece poate provoca tulburari digestive.

Doze zilnice recomandate pentru copii: 60 ml pe zi. Pentru adulti: 200 ml pe zi. Atentie maxima in cazul gravidelor, pentru ca poate provoca avort spontan.

Patrunjelul este un ingredient perfect pentru curele de detoxifiere, continand provitamine si vitamine, magneziu fosfor, potasiu, fier. Scopul principal in detoxifierea rinichilor cu patrunjel este fortificarea organismului.

Reteta pentru curatarea rinichilor

Dimineata, pe stomacul gol, se bea un pahar de ceai de patrunjel. Cura tine 40 de zile. Se recomanda pentru detoxifierea cailor urinare.

Sucul de legume facut din frunze de patrunjel are efect revitalizant. Iata cat de simplu: o legatura de patrunjel mixat cu un pahar de apa. Se poate consuma rece, dupa o jumatate de ora.

Frunzele de patrunjel din care se face acest ceai ajuta la eliminarea toxinelor din rinichi si a pietrelor care se fac la rinichi.

Astfel, recomandam patrunjelul tuturor persoanelor pe care le intereseaza detoxifierea rinichilor.

loading...