Home > Diete de evitat > Dieta almased
Dieta almased

Dieta almased

Dieta almased, contribuie la pierderea rapidă și eficientă în greutate fără sa apăra efectul de yo-yo.

Dieta almased

Dieta Almased consta in consumul unui produs sub forma de pudra, care se menționează ca este 100 % natural. Pudra Almased conține proteine de origine animala si vegetala si este imbogatita cu toți aminoacizii esențiali unei bune funcționari a organismului.

Datorită materiilor prime folosite (proteine din soia parțial hidrolizate, proteine din lapte) rezulta o valoare biologică mare a produsului, adică o gama de aminoacizi care corespund necesitaților alimentare ale organismului uman. Pudra Almased, nu conține  arome, aditivi, zaharuri sau conservanți artificiali, si se considera o formula sigura, incât poate fi folosită chiar și de persoanele cu diabet zaharat.

In ce consta dieta Almased

Dieta Almased, consta in consumul unei băuturi preparata din apa, lapte, iaurt in care se dizolva pudra Almased.

Etapele care trebuie urmate in dieta Almased

Dieta Almased se începe prin consumul dimineața, la prânz si seara a  cate un pahar de băutura amestecata cu pudra Almased. Se recomanda consumul doar de lichide, supe, ceaiuri.
In zilele următoare se vor înlocui doua mese cu pudra Almased. In aceasta perioada se vor elimina integral fructele.

Apoi, urmând dieta se va înlocui o masa cu pudra Almased, in aceasta etapa organismul va conserva din energie si procesul de slăbire se va desfășura intr-un mod mai lent.
Pe langa amestecurile de Almased in dieta se recomanda si consumul a cel putin 2 litri de lichide zilnic.

Avantajele dietei Almased

Dieta Almased implica consumul unui preparat care conține substanțe nutritive esențiale importante și fitochimicale care oferă protecție celulelor. Aceasta implica un  somn odihnitor și regenerarea celulelor; oferind senzația plăcuta de odihna.
Oferă organismului o cantitate de  acid lactic și prebiotice active, care au un efect pozitiv asupra bacteriilor intestinale și a mucoasei intestinale; ajuta la întărirea sistemului imunitar.

Stimulează metabolismul și contribuie la reînnoirea celulelor oferind senzația de energie și o stare de spirit mai bună. Performanța in viața de zi cu zi și capacitatea de concentrare va crește.

Dieta promovează pierderea in greutate eficienta, precum si un nivel de presiune arteriala si insulina în parametri normali; dar, in același timp stimulează organismul in procesul de ardere a grăsimilor.

Perioada recomandata de urmare a dietei Almased este de 6 saptamani. O doza de 50 de g susține valorile optime ale biometriei. Intr-un program de pierdere in greutate, acest produs constituie un substitut excelent pentru a înlocui o masă o dată sau de două ori pe zi.

Dezavantajele dietei Almased

Ideea de bază a dietei Almased (si anume cea care susține ca înlocuirea maselor cu sake-uri poate reduce riscul de diabet zaharat, al colesterolului ridicat si hipertensiunea arteriala) nu este susținuta de dovezi științifice.

Planurile de înlocuire meselor, cu dieta Almased, nu le pot oferi celor care țin dieta, elemente nutritive adecvate.

Pulberea necesară pentru pregătirea sake-urilor in dieta Almased este costisitoare și nu poate fi utilizata de către cei au intoleranta la lactoza sau care sunt alergici la produse din soia.

loading...