Home > Diete de slabit > Dietele vedetelor > Dieta Andreea Marin
Dieta Andreea Marin

Dieta Andreea Marin

Datorită unui stil de viaţă sănătos, Zâna Suprizelor are o siluietă de invidiat. Andreea Marin a reuşit să combine impecabil alimentaţia sănătoasă cu sportul; ea merge cel puţin de două ori pe săptămână la sală şi stă acolo mai bine de o oră.

Zâna a mai declarat că o dietă nu este de ajuns pentru a scăpa de kilogramele în plus. Pentru ca regimul să funcţioneze, trebuie să apelăm şi la o detoxifiere a sufletului. “Imi hranesc si mintea si sufletul doar cu ceea ce e benefic pentru mine, ceea ce imi face bine, imi da o stare pozitiva si evit sursele de stres inutile.”

În ce constă dieta Andreea Marin

În decursul unei luni, Andreea ţine cură de detoxifiere timp de o săptămână, iar în restul lunii, Zâna are un stil de viaţă sănătos bazat pe mişcare fizică şi alimente sănătoase, aceasta a declarat că are 5 mese pe zi, două gustări şi trei mese principale.

Dimineaţa înainte de micul dejun, Andreea bea un pahar de apă combinat cu oţet de mere şi zeamă de lămâie, după care mănâncă seminţe sănătoase în combinaţie cu iaurtul şi fructe, spirulină, orz sau măr verde. La prânz o supă sau o friptură cu salată din roşii morcovi, sfeclă, coriandru şi spirulină, iar la cină, o salată foarte mare şi o felie de pâine sau caşcaval. Gustările dintre mese conţin ananas, afine şi ghimbir. În rest, aceasta bea multă apă alcalină, obţinută prin adăugarea a 10 picaturi speciale pentru obţinerea apei alcaline, ceaiuri şi limonadă şi, cel mai important, Andreea îşi prepară singură mâncarea.

detox-andreea-marin

Meniul de detoxifiere

Dimineaţa – suc din măr verde, pătrunjel, orz şi spirulină. Următoarele mese ale Andreei sunt din două în două ore, sau la nevoie; dacă nu se simte sătulă, bea mai mult de o porţie de suc.

  • Ananas, ghimbir, coriandru şi Eco Green Multivit.
  • Roşii, morcovi, sfeclă, spirulină, chili, sare de mare şi coriandru.

În cazul în care nu gasiţi picaturi speciale pentru apa alcalină, Andreea a mai recomandat apa cu o linguriţă de bicarbonat, iar în cazul celor ce nu pot ţine această cură de detoxifiere, puteţi opta pentru o dietă uşoară cu salate, nuci sau seminţe.

Secretul cel mai de succes al Andreei este însă sucul de iarbă şi grâu, iar iarba este crescută în propia casă, ea spune că după o săptămână taie iarba şi o împarte în 6 porţii pe care le păstreză la congelator.

Pe lânga alimentaţia sănătoasă şi sport, Andreea calatoreşte foarte mult, citeşte, savurează fiecare clipă şi este împăcată cu ea însăşi.

loading...