Home > Diete de slabit > Dietele vedetelor > Dieta Bianca Dragusanu
Dieta Bianca Dragusanu

Dieta Bianca Dragusanu

Dieta Bianca Dragusanu reprezinta o parte din stilul de viata a unei persoane publice de cele mai multe ori criticata pentru modul in care arata; foarte multe persoane evidentiind faptul ca este foarte slaba.

Dieta Bianca Dragusanu

Dieta Bianca Dragusanu aduce in discutie modul de alimentatie al unei persoane care la un moment dat avea un surplus de kilograme si ulterior prin foarte multe restrictii, dupa cum afirma chiar ea, reuseste sa indeparteze surplusul de grasime.

In ce a constat dieta Bianca Dragusanu

Un stil de viata al unei persoane care este mai tot timpul pe televizor si care atrage dupa sine unele avantaje, dar si dezavantaje.

In momentul in care aceasta se hotaraste sa aduca imbunatatiri aspectului fizic, incepe sa urmeze o dieta stricta, renuntand in cea mai mare parte, dupa cum declara chiar ea la mancare, si trecand la infometare.

Dieta Bianca Dragusanu, din punct de vedere al nutritionistilor, este controversata. Nici un specialist in nutritie nu recomanda infometarea.

Avantajele dietei Bianca Dragusanu

Bineinteles ca avantajele acestei diete sunt benefice doar din punct de vedere vizual, si aici trebuie luat in calcul aspectul fizic, care se impune ca eticheta in general tuturor, dar in special persoanelor publice.

Dezavantajele dietei Bianca Dragusanu

Dieta Bianca Dragusanu nu este un model demn de urmat din acest motiv, chiar ea recunoscand ca urmarea acestui stil de viata a cauzat si neplaceri, ea motivand ca este constienta ca nu e sanatos, insa doar prin aceasta metoda a putut sa scape de kilogramele pe care le avea in plus.

Cu o alimentatie in stil neadecvat si oboseala survenita de pe urma noptilor nedormite, nu de putine ori a avut probleme de sanatate confruntandu-se cu lipsa de calciu, stari de lesin, anemie, gastrite.

Cu toate ca dieta Bianca Dragusanu este nerecomandata de specialisti, foarte multe tinere iau ca model acest stil de viata.

Insa, o alte metoda folosita in cadrul dietei Bianca Dragusanu este foarte multa activiate fizica; motivand ca doar prin aceasta metoda poate sa isi tina corpul in parametrii normali.

Si totusi, ea ofera cateva detalii despre acest stil de viata:
–    Foarte multe lichide fara bauturi acidulate
–    Sport – minimum 30 de minute  pe zi
–    Consum de fructe
–    Un program echilibrat

Riscurile dietei prin infometare:
–    Reducerea ratei metabolice
–    Pierderea masei musculare
–    Reducerea secretie de hormoni tiroidieni
–    Poate aparea efectul de yo-yo, persoana care a slabit prin infometare sa acumuleze mai multe kilograme dupa oprirea regimului.

In concluzie, dieta Bianca Dragusanu nu este un model de urmat si nu se recomanda deloc sa se recurga la acest tip de dieta in momentul in care se doreste eliminarea grasimilor din organism.

O astfel de dieta poate contribui la aparitia unor disfunctionalitati ale organismului, poate provoca unele afectiuni, dar ceea ce este si mai grav, este faptul ca poate agrava o serie de afectiuni deja existente in organism.

loading...