Home > Diete de slabit > Dietele vedetelor > Dieta Monica Anghel
Dieta Monica Anghel

Dieta Monica Anghel

Dieta Monica Anghel este un tip de regim disociat ținut pe o anumita perioada de timp, care implica consumul de alimente strict stabilite si care poate ajuta persoanele ce doresc sa elimine un surplus de kilograme intr-un mod sănătos.

Persoana publica, Monica Anghel, reușește prin aplicarea unui plan individual, in funcție de cerințele organismului sa elimine intr-o perioada destul de scurta, un număr însemnat de kilograme.

Care sunt principiile de baza ale dietei Monica Anghel?

In primul rând, ținând cont ca este un regim disociat, s-a asigurat ca organismul ii va permite din punct de vedere medical sa urmeze pașii esențiali ai acestei diete; in principiu este o dieta personalizata.

In ce consta dieta Monica Anghel?

Dieta Monica Anghel nu trebuie sa depaseasca mai mult de 9 zile, urmandu – se urmeaza ciclul dietei pana in momentul in care se elimina kilogramele nedorite.

Primele 3 zile ale dietei, se va consuma doar carne preparata la grătar, sau fiarta, se vor evita prăjelile, carnea tocata si in primul rând mezelurile care conțin un adaos substanțial de potentiatori de aroma si amelioratori.

Urmează 3 zile in cadrul dietei, când se vor consuma doar fructe si legume, bineînțeles fructele in cantitate calculata, pentru a nu ridica in mod direct cantitatea de zaharuri, si numărul de calorii in timpul dietei.

Se vor evita legumele cu un conținut ridicat de amidon, fructele cu un adaos mare de glucide si lipidele rezultate din consumul unor seminte (fistic, alune).

Următoarele 3 zile – indieta Monica Anghel- constau in consumul de lactate; aici se vor încadra toate tipurile de lactate, cu excepția celor cu conținut de îndulcitori si fructe.

In decursul acestui regim de viața, se vor elimina integral din alimentație zaharurile, grăsimile, dulciurile, băuturile carbogazoase si alcoolul.

Indieta Monica Anghel, se va folosi ca si îndulcitor in băuturi un substituent al zaharului , si anume zaharina.

Recomandări pe perioada dietei Monica Anghel

  • Hidratare corespunzătoare, pentru a se evita unele probleme ale aparatului digestiv, consum optim de lichide pentru a nu se instala constipația, in special pe perioada celor 3 zile din dieta când se recomanda doar consumul de carne.
  • Consumul de cafea trebuie sa fie limitat, cafeina poate creste nivelul zaharului din sânge ceea ce ar impedica procesul de pierdere a kilogramelor sa se desfășoare in parametri optimi.
  • Se vor evita condimentele
  • Uleiul folosit la prepararea alimentelor, care se va consuma in aceasta perioada va fi un ulei de măsline, însa nu se va folosi in exces.
  • Pe parcursul acestei diete, se recomanda multa răbdare si o voința de fier.

Un alt lucru esențial, recomandat este acela de a face cat mai multa mișcare, Monica Anghel recunoscând ca ea personal nu a avut timpul necesar.

Dieta Monica Anghel, nu este recomandata pe termen lung, ca urmare a efectelor negative pe care le poate avea asupra organismului.

După acest tip de dieta se recomanda se se facă trecerea la un regim de viața echilibrat, acesta fiind recomandat doar pentru obținerea de rezultate pe termen scurt.

loading...