Home > Diete de slabit > Horoscopul sănătăţii pentru luna decembrie
Horoscopul sănătăţii pentru luna decembrie

Horoscopul sănătăţii pentru luna decembrie

În continuare, vom vedea ce ne prezic astrele pentru fiecare dintre noi, care este horoscopul sănătăţii pentru luna decembrie şi la ce trebuie să ne aşteptăm.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Nativii zodiei Berbec trebuie să aibă foarte mare grijă cu starea de sănătate, căci ar putea apărea unele probleme. Pentru a scăpa de oboseala şi stresul acumulat, este bine să adopţi o dietă cât mai sănătoasă şi să faci mai multă mişcare. Ar fi bine să introduci cât mai multe fructe şi legume în alimentaţie.

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Starea de sănătate a acestor nativi am putea spune că este foarte bună. Ar putea avea doar unele probleme cu articulaţiile şi oasele în momentul schimbării vremii. Învăţaţi să vă protejaţi cât mai bine de temperaturile acestea extreme!

Gemeni (21 mai – 21 iunie)
Nici aceşti nativi nu stau rău cu starea de sănătate. Cu toate acestea, începerea practicării unui sport este o idee foarte bună pentru funcţionarea bună şi normală a organismului.

Rac (22 iunie – 22 iulie)
În cazul nativilor Rac, ar trebui să fie acordată mai multă prioritate şi grijă stării de sănătate şi să înceapă să urmeze o dietă, în urma unui control medical. Ştiţi vorba aceea: “Mai bine să previi, decât să tratezi!”.

Leu (23 iulie – 23 august)
Să fiţi foarte atenţi cu apariţia răcelilor şi utilizarea unei alimentaţii corecte. Întrucât urmează sărbătoarea sfântă a Naşterii Domnului, să aveţi cât mai multă grijă cu excesele alimentare, şi să încercaţi să mâncaţi câte puţin din fiecare, dar cât mai moderat posibil. Nu cred că ai vrea să îţi petreci sărbătorile în spital, din cauza excesului tău alimentar.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)
Atâta timp cât nu renunţă la practicarea unui sport şi a unui set de exerciţii fizice periodice, starea de sănătate a acestor nativi nu ar trebui să fie afectată în niciun fel. Nu uita că sportul te ajută să îţi menţii mai uşor starea bună de sănătate.

horoscop-sanatate-decembrie

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Aceşti nativi trebuie să aibă foarte mare grijă cu sănătatea psihică, evitând pe cât posibil, răcelile şi stresul, şi să aibă un somn liniştit, cu interval orare fixe. Lasă cariera obositoare, şi ocupă-te mai mult de tine!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Atâta timp cât iei măsuri pentru menţinerea sănătăţii în limite normale, complicaţiile vor putea fi evitate. Orele de somn şi intervalul de odihnă ar trebui respectate.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Dacă sunteţi suficient de activi, şi obişnuiţi să mergeţi  pe jos sau cu bicicleta, sănătatea voastră s-ar putea îmbunătăţi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
În ceea ce priveşte sănătatea, totuşi, aceştia ar trebui să se gândească să înceapă să piardă din greutatea corporală în exces. Singurul sfat este să adopte un regim şi o dietă sănătoasă.

Vărsător (21 ianuarie – 19 februarie)
Singurul efort specific vouă este realizarea unor exerciţii fizice periodice, de exemplu: mersul pe bicicletă, pe jos, la sală, orice tip de mişcare ce stimulează metabolismul.

Peşti (20 februarie – 20 martie)
Nativii acestei zodii trebuie să se ferească de frig, să bea ceaiuri fierbinţi (în cazul unei răceli), să meargă periodic la sală. Doar în acest mod, aceştia îşi vor putea menţine starea de sănătate la valori maxime.

loading...