Home > Diete sanatoase > Dieta cu drojdie de bere – un aliat împotriva kilogramelor în plus
Dieta cu drojdie de bere – un aliat împotriva kilogramelor în plus

Dieta cu drojdie de bere – un aliat împotriva kilogramelor în plus

Drojdia de bere este un aliat puternic împotriva kilogramelor în plus. Aceasta constituie un supliment proteic extrem de util pentru dietele hipocalorice, pentru persoanele care au deficiențe proteice și pentru persoanele vârstnice.

Drojdia de bere este ideală pentru a suplimenta regimurile persoanelor diabetice, dar și pentru cei care-și doresc să mai dea jos câteva kilograme.

În comerț o puteți găsi sub diverse forme, începând de la drojea pulbere, până la cea solidă mai nou sub formă de comprimate.

drojdie de bere

Ce conține drojdia de bere?

Drojdia de bere este foarte bogată în proteine (valoarea sa proteică oscilează între 45-60%), în vitaminele B și minerale (zinc, crom, fier, magneziu, fosfor, seleniu). Integrarea acestui ingredient în viața noastră indică o garanție de viață.

Proprietățile drojdiei de bere

 • Supliment de proteine de înaltă calitate;
 • Îmbunătățește concentrarea mentală și memoria;
 • Reglează nivelul de zahăr din corp;
 • Întărește firul de păr și unghiile;
 • Luptă împotriva insomniilor, a depresiei;
 • Crește imunitatea;
 • Regenerează flora intestinală;
 • Îmbunătățește calitățile fizice ale sportivilor.

Cum acționează drojdia de bere asupra organismului?

Drojdia de bere este un ingredient care ajută produsele de panificație să-și mărească volumul. A nu se înțelege greșit, drojdia de bere nu îngrașă, ea doar își mărește volumul în stomac, oferind senzația de sațietate, ea se digeră ușor și se absoarbe ușor în organism. Totodată, acest ingredient minune îți taie pofta de mâncare, inclusiv te face să renunți la dulciuri. Astfel în două săptămâni vei reuși să slăbești cinci kilograme în doar două săptămâni.

Pașii dietei cu drojdie de bere

 1. Cumpără un pachet mic de drojdie de bere, indiferent de formă de prezentare (praf, lichid, cub). Urmează instrucțiunile de pe pachetul cu drojdie, și testează pentru a vedea dacă vă place gustul sau dacă tolerați produsul. Dacă nu puteți lua simplu, îl puteți amesteca în iaurt, piureuri de fructe sau de legume, supe și sucuri naturale. Aceste îi vor mai estompa din gustul său puternic;
 2. Începeți rutina de dimineață cu drojdie. Se amestecă o linguriță de drojdie de bere într-un pahar cu puțină apă. Luați acest amestec pe stomacul gol în fiecare dimineață timp de 10 -30 de zile și veți vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară;
 3. Consumă zilnic, minimum 2 litri de apă plată;
 4. Micul dejun trebuie să fie unul slab caloric, nu trebuie să conțină elemente greu de digerat;
 5. Pe restul zilei se poate mânca normal, se va face excepție și se vor exclude de pe listă dulciurile, făinoasele, prăjelile și băuturi acidulate;
 6. Pentru un rezultat și mai bun se recomandă a nu se mânca cu două-trei ore înainte de somn și cât mai multe exerciții fizice.

Contraindicații

 1. A se consuma drojdia de bere doar înaintea mesei, și nu după deoarece drojdia consumată după poate duce la creșterea poftei de mâncare și balonări.
 2. Drojdia de bere nu poate fi administrată persoanelor care suferă de insuficienţă renală gravă.

Așadar, drojdia de bere este o sursă minunată de beneficii pentru sănătate și frumuseţe, doar dacă este administrată corespunzător.

loading...