Home > Diete sanatoase > Horoscopul sănătății pentru luna aprilie
Horoscopul sănătății pentru luna aprilie

Horoscopul sănătății pentru luna aprilie

Sănătatea este mereu pe primul loc și nu trebuie neglijată. Aflați ce prezic astrele pentru dumneavoastră din acest punct de vedere pentru întreaga lună aprilie.

Berbec

Este o perioadă în care vremea este destul de schimbătoare și soarele este mai mereu unul cu dinți. Încearcați să vă protejați pe cât posibil deoarece numeroase alergii sau răceli ar putea să-și facă resimțite prezența și cu siguranță nu vă doriți acest lucru.

Taur

Probleme grave nu se văd la orizont, însă mici stări de disconfort sunt posibile să apară. Încercați să nu vă suprasolicitați psihic deoarece starea generală de sănătate ar putea avea de suferit.

Gemeni

Se pare că v-ați tot confruntat cu mici probleme de sănătate în ultima vreme însă ultimele tratamente vor începe să dea roade. Nu vă bazați numai pe tratamentele medicamentoase, consumați mai multe fructe și legume deoarece acestea sunt cel mai bun suport pentru o stare bună a sănătății.

Rac

Sănătatea dumneavoastră pare să fie de tun în această perioadă, însă tot nu trebuiesc excluse vizitele la medic din când în când pentru a vă asigura că totul merge „ca pe roate”. Este mai bine să preveniți decât să tratați!

Leu

Aveți grijă să nu stați prea mult timp pe-afară în aceste perioade, adierile de vând puternice v-ar putea cauza dureri severe ale dinților. Protejați-vă capul atunci când știți că aveți de făcut multe plimbări pe jos și consumați cât mai multe vitamine naturale.

sanatate

Fecioară

Mari probleme nu se prevăd pentru dumneavoastră în această perioadă, însă tot ar fi bine să consumați câte un ceai fierbinte din când în când și multe fructe. Chiar dacă nu sunteți predispusă bolilor, nici nu trebuie să lăsați loc apariției acestora.

Balanță

Ultimele analize făcute nu au semnalat nici un motiv de îngrijorare, însă dacă credeți că ceva tot nu pare a fi în regulă, apelați și la alte clinici sau la alți medici. Uneori două rezultate făcute în două locuri diferite nu se bat cap în cap.

Scorpion

Unele stări de disconfort o să fie resimțite la nivelul gurii. Acestea se datorează fie dinților fie unor mici răni care vă tot dau bătăi de cap de ceva vreme. Dacă aveți deja un tratament pe care-l urmați, ar fi bine să nu-l întrerupeți.

Săgetător

Ați tot așteptat să primiți anumite rezultate sau răspunsuri și iată că luna aceasta nu vor întârzia să apară. Chiar dacă o să fiți nevoită să urmați un tratament destul de complicat, nu vă descurajați, acesta o să vă fie de mare folos!

Capricorn

Mici dureri articulare sau musculare o să fie resimțite pe parcursul acestei luni. Ar fi bine să faceți puțină mișcare, însă nu care să suprasolicite foarte mult organismul!

Vărsător

Atenție la alimentație, deoarece aceasta vă poate creea stări serioase de disconfort la nivelul sistemului digestiv. Evitați o perioadă prăjelile și mesele foarte bogate, acestea vă îngreunează foarte tare stomacul, ceea ce nu vă oferă o stare generală a sănătății bună.

Pești

Aveți de ridicat niște rezultate ale unor analize care par să fie mai optimiste decât ultimele. Starea dumneavoastră de sănătate pare să fie pe drumul cel bun iar acest lucru poate doar să vă bucure!

loading...