Home > Business > Fa-ti cadou de Sarbatori implanturi dentare rapide de la Dr. Leahu
Fa-ti cadou de Sarbatori implanturi dentare rapide de la Dr. Leahu

Fa-ti cadou de Sarbatori implanturi dentare rapide de la Dr. Leahu

In fiecare zi suntem atenti la ce mancam, la cum ne imbracam si iesim pe strada. Astazi, un zambet estetic si sanatos este o carte de vizita care spune multe despre stilul tau de viata. Daca nu ai curajul sa zambesti pentru ca te confrunti cu lipsa unuia sau a mai multor dinti, clinicile stomatologice dr. Leahu iti sar in ajutor cu implanturi dentare rapide fast&fixed.

Fa-ti cel mai bun cadou de Craciun in acest an si vino in clinicile stomatologice dr. Leahu sa rezolvam impreuna, rapid, modern si foarte eficient, toate problemele dentare.  In doar 24 de ore, te asiguram ce vei pleca cu o dantura complet functionala, cu mai multa incredere in tine si cu stima de sine mult imbunatatita.

Te poti bucura de aceste avantaje gratie unor implanturi dentare rapide de ultima generatie, de calitate germana. Fast&fixed este un sistem rapid de implanturi dentare, cu ajutorul carora in doar 24 de ore, iti poti vedea visul implinit: dantura complet noua, cu care poti manca orice iti doresti si sa-ti reiei viata sociala imediat dupa interventie. Avand cele mai multe interventii fast&fixed, clinicile stomatologice Dr. Leahu sunt numarul 1* in fixe – danturi fixe in 24 de ore (*realizate in perioada iunie-august 2016 in Romania)!

Clinicile dr. Leahu te ajuta sa ai un zambet nou de Sarbatori, cu implanturi dentare rapide fast&fixed

Dr. Ionut Leahu, owner Clinicile Dentare dr. Leahu si medic specializat in implanturi dentare rapide prin tehnologia fast&fixed, reprezinta cea mai buna garantie a unor tratamente reusite. Pana acum, acesta a rezolvat sute de cazuri de edentatii totale sau partiale si anodontie, ale pacientilor romani si straini (veniti in clinicile sale, prin programul de turism dentar).

Rezultatele obtinute s-au datorat nu doar mainii dibace si usoare a dr. Ionut Leahu, cat mai ales a investitiilor constante in tehnologie, care l-au ajutat de-a randul anilor sa obtina o rata de succes de 100% a oseointegrarii implantului dentar rapid.

De ce fast&fixed, sistem de implanturi dentare rapide, este atat de eficient?

Sistemul de implanturi dentare fast&fixed seamana cu un surub, ce va inlocui radacina naturala a dintilor lipsa, realizat din  titan cu  99,95% puritate.

Spre deosebire de alte metode de restaurare dentara, sistemul de implanturi dentare fast&fixed, oferit de Bredent Germania, este mult mai rapid, are durabilitate mare in timp si reduce semnificativ numarul de sedinte, iar pacientii stiu costurile de la bun inceput.

Implanturile dentare rapide fast&fixed presupun 3 proceduri stomatologice diferite, executate doar 24 de ore: extractie dentara, inserarea de implant dentar, protezarea imediata cu punte fixa. Iar protezele atasate acestor implanturi dentare rapide, de calitate germana, au aceeasi garantie ca sistemul fast&fixed, care sporeste confortul pacientului pe termen lung.

Mai mult, aceste implanturi dentare rapide fast&fixed ofera oricarui pacient roman sau strain, un tratament stomatologic personalizat eficient, in care se planifica cu mare precizie timpul si costurile aferente interventiei. Iata cateva tipologii de pacienti care si-au rezolvat cu succes problemele prin aceste implanturi dentare rapide de ultima generatie:

  • cei care si-au pierdut toti dintii si care isi doresc o lucrare fixa de calitate;
  • cei care au dinti irecuperabili sau care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare;
  • purtatorii de proteze dentare care isi doresc dinti ficsi.

In ceea ce priveste ingrijirea post-procedura, este nevoie de un periaj dentar atent, de utilizarea apei, a atei dentare si a dusului bucal, impreuna cu o vizita de profilaxie la 6 luni.