Home » Detoxifierea glandelor suprarenale

Detoxifierea glandelor suprarenale

scris de: Elena
Detoxifierea glandelor suprarenale

Detoxifierea glandelor suprarenale joaca un rol important de zi cu zi. Rinichiul este organul principal, pe langa ficat, in detoxifiere. Pentru a fi in masura de a filtra toxinele, pietricelele si nisipul din glandele suprarenale, este indicat sa consumam suficiente lichide.

Pentru a ajuta eficienta detoxifierii glandelor suprarenale, este necesar sa avem tot timpul (si la locul de munca) apa la noi si sa consumam mult mai multa apa decat de obicei.

Detoxifierea glandelor suprarenale are un scop central – sa introducem in organism foarte mult lichid. Un om cu greutate corporala de 80 kg trebuie sa consume doi-trei litri de apa pe zi, in general. Cand incepem detoxifierea suprarenala, cel mai important este consumul de lichide care trebuie sa fie minimum 4-5 l/zi. 4-5 l de apa. Cele 4-5 l de lichide trebuie sa contina apa filtrata de la robinet sau apa plata, apa minerala naturala, dar si ceaiuri de plante, sucuri naturale din fructe si legume proaspete.

Consumand lichide variate, se sporeste eficienta detoxifierii. Sucurile de fructe si legume proaspat preparate sau sucurile de fructe de la producatori de incredere formeaza bazele unui tratament in detoxifierea glandelor suprarenale. Este foarte important ca sucurile sa nu contina coloranti sau conservanti, ci sa fie cat se poate de naturale.

Putem prepara aceste sucuri naturale si acasa cu ajutorul unui storcator. Sa fim atenti ca fructele dulci sau mai acide sa fie selectate in proportii adecvate. Trebuie sa evitam adaugarea zaharului la sucurile naturale preparate de noi. Se recomanda si scoaterea fructelor exotice din cura respective, deoarece nu putem justifica sigur cum au fost cultivate. Daca amestecam sucul de fructe si sucul de legume, primim arome minunate. Aromele variate ne ajuta ca cura noastra sa fie mai interesanta.

Ceaiuri pentru detoxifierea glandelor suprarenale

Inainte de a incepe o detoxifiere cu ceai, trebuie sa consultam medicul de familie, mai ales daca ne aflam sub tratament medicamentos. Dupa sfatul medicului, putem incepe tratamentul de detoxifiere.

1. Fierbem o jumatate de litru de apa, punem una sau doua lingurite de coada-calului, amestecam si oprim gazul, lasam timp de doua minute, dupa care filtram si consumam in timpul zilei.

2. Cele mai renumite ceaiuri in detoxifierea glandelor suprarenale sunt: radacina si frunzele de papadie, flori de prune salbatice,  frunza de urzica, macese, musetel, frunza de mesteacan, hibiscus.

sucuri pentru detoxifierea glandelor suprarenale

Alte metode:
Pentru detoxifierea glandelor suprarenale se recomanda sa consumam sucul de morcov, deoarece, in timp ce ajuta detoxifierea, are si un efect de vindecare asupra acestora. In timp ce are efect de detoxifiere, intareste ochii, lubrifiaza intestinele, imbunatateste digestia si curata pielea.

Cand incepem o detoxifiere a glandelor suprarenale, este de folos daca tinem o zi cand consumam doar suc de morcov. Pentru ca detoxifierea sa aiba un efect mai puternic asupra glandelor suprarenale, putem pune si patrunjel in sucul de morcov…

In timpul detoxifierii glandelor suprarenale este indicat ca dimineata sa consumam pe stomac gol doua pahare de sucuri de fructe, legume sau ceai, dar si noaptea, inainte de culcare se recomanda sa consumam doua sau trei pahare de sucuri de legume proaspete. Astfel, cura noastra va fi mai eficienta.

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept