Home » Detoxifierea timp de doua zile a intestinului gros

Detoxifierea timp de doua zile a intestinului gros

scris de: Elena
Detoxifierea intestinului gros

In detoxifierea intestinului gros este indicat sa tinem post in fiecare weekend (sambata, duminica) – post de 24-36 de ore. De exemplu, in perioada de post, sambata seara luam cina si luni dimineata luam micul dejun.

In perioada de post, trebuie sa consumam apa in cantitati mici. Este bine de stiut ca, dupa inceperea postului sunt prezente reactii adverse cum ar fi: ameteli, senzatia de foame, dureri de cap.

Dupa un timp, organismul se obisnuieste cu perioada de post, iar de la doua zile putem sa le distingem la trei-patru, iar mai tarziu la sapte zile. Insa, chiar in timpul postului, organismul se intareste si elimina toxinele. Cat mai multe perioade de post introducem in viata noastra, cu atat mai mult vom fi si mai sanatosi. E de mentionat ca, in zilele noastre, foarte multe persoane sufera de boli digestive care pot fi evitate, daca suntem atenti la sanatatea noastra.

Detoxifierea intestinului gros prin clisma:

Clisma este considerata singura metoda cu ajutorul careia putem scapa cu siguranta si in totalitate de toxinele acumulate in intestinul gros. Pentru foarte multe persoane, aceasta metoda este antipatica si neplacuta. Dar medicii adreseaza intrebarea: Oare nu este neplacut si antipatic sa purtam cu noi toxinele putrezite, acumulate in intestinul nostru gros? Prin detoxifierea intestinului gros cu ajutorul clismei evitam bolile grave ale intestinului gros. Clisma ajuta la restabilirea florei intestinale si regenerarea mucoasei intestinale. Clisma este fara riscuri daca folosim apa pura. Daca avem boli ale intestinului gros, folosirea metodei cu clisma este interzisa.

Dieta timp de doua zile:

Dieta timp de doua zile este o alta modalitate revolutionara de a detoxifica intestinul gros.

Iata un exemplu de dieta: Pentru detoxifierea intestinului gros timp de doua zile trebuie sa pregatiti trei litri de chefir, trei litri de suc de fructe si legume, si o paine neagra, feliata si prajita.

Ziua 1: In timpul zilei, trebuie sa consumati trei litri de chefir cu paine prajita. In loc de chefir puteti folosi si apa minerala.

Ziua 2: In aceasta zi, chefirul este inlocuit cu sucul de fructe si legume proaspete in cantitate de trei litri consumat cu paine prajita (dimineata-seara). Statisticile acestei diete arata ca persoanele respective, dupa dieta, au devenit pline de vitalitate, simtind putere si energie maxima. Se recomanda efectuarea acestei diete o data pe luna.

Detoxifierea intestinului gros

Detoxifierea intestinului gros este interzisa oamenilor cu diabet zaharat si femeilor insarcinate. Insa, daca suferiti de alergie, constipatie si doriti sa slabiti, este indicat sa efectuati dieta din doua in doua saptamani.

In cazul in care aveti una sau mai multe simptome dintre urmatoarele, trebuie cu siguranta sa incepeti cu detoxifierea intestinului gros. De exemplu: digestie insuficienta, scaun foarte urat mirositor, distensie, constipatie, alergii alimentare, kilograme in plus, raceala si gripa rezistente, infectii, oboseala, iritabilitate, agresivitate, dificultati de concentrare, depresie, acnee, probleme ale pielii, inflamatii purulente, Candida, respiratie neplacuta, hipertensiune arteriala si cancer de colon…

Cele trei metode – postul, clisma si dieta timp de doua zile – ajuta la detoxifierea intestinului gros in moduri cat se poate de naturale. Merita incercate!

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept