Home » Detoxifierea organismului cu zeolit

Detoxifierea organismului cu zeolit

scris de: Elena
Detoxifierea organismului cu zeolit

Detoxifierea organismului cu zeolit este o metoda cunoscuta de un numar relativ mic de persoane. Cu toate acestea, acest tip de purificare a organsimului este unul dintre cele mai benefice in cazurile intoxicarii cu metale grele.

Detoxifierea organismului cu zeolit nu este insa benefica doar pentru aceste tipuri de intoxicatii, ci si in combaterea infectiilor, a bolilor metabolismului, precum si in imbunatatirea digestiei.

Ce este zeolitul si cum se foloseste:

O modalitate benefica pentru  corpul tau este detoxifierea cu zeoliti. Zeolitii sunt acele minerale gasite, de obicei, in roci si lut. De-a lungul timpului, culturile din intreaga lume au consumat lut pentru scopuri menite sa fortifice sanatatea, inca dinainte ca civilizatiile sa devina industrializate.

Zeolitii au atat utilizari industriale, agricole, cat si medicale. Cel mai frecvent, ei sunt folositi in prepararea materialelor de purificare a apei, precum si in scopuri medicale. De aceea, in ultima perioada tot mai multi specialisti au manifestat un interes deosebit cu privire la modul in care zeolitii pot ajuta la refacerea corpului uman si propunand ca solutie detoxifierea organismului cu zeolit.

Beneficiile detoxifierii cu zeolit

Tot mai multe cercetari efectuate au demonstrate ca detoxifierea organismului cu zeolit are o serie de beneficii asupra corpului, precum: echilibrarea pH-ului in organism, reducerea alergiilor, efect antioxidant, precum si imbunatatirea functiei hepatice. Zeolitul, de asemenea, ajuta digestia si, cel mai important, poate ajuta la eliminarea metalelor toxice din organism.

Eliminarea metalelor grele din corp este foarte importanta in cazul in care acestea se gasesc in cantitati mari. In lipsa unei detoxifieri corespunzatoare, poate surveni chiar si decesul. De aceea, detoxifierea organismului cu zeolit este o metoda atat de raspandita in aceste cazuri.

Clinoptilolita

Clinoptilolita este un mineral foarte eficient in detoxifierea organismului cu zeolit. Acesta ajuta la eliminarea toxinelor ce constau in metale toxice prin urinare, fara a ne afecta corpul.

Detoxifierea organismului cu zeolit are nenumarate beneficii. Acesta a fost utilizat pentru purificarea sangelui, precum si la dezintoxicarea corpul de plumb sau pentru a combate diareea.

Cum functioneaza?

Moleculele din zeolit contin o energie magnetica puternica, care poate fi utilizata pentru a atrage si retine mai multe tipuri de toxine. Astfel, prin detoxifierea organismului cu zeolit, metalele si toxinele acumulate in corp sunt captate si eliminate, in final. Aceasta capacitate este deosebit de importanta pentru persoanele care au fost intoxicate cu plumb, aluminiu, arsenic sau mercur. Aceste metale sunt apoi eliminate din corp prin urinare si defecare.

Ce trebuie sa stiti?

Detoxifierea organismului cu zeolit nu este toxica! Din contra, este o metoda sigura, care va poate ajuta sa va purificati intregul organism. In plus, poate fi administrat chiar si copiilor.

Zeolitul se gaseste, cel mai frecvent, sub forma de capsule, praf sau solutie, fiind un supliment. In cele mai multe cazuri acesta poate fi administrat si impreuna cu alte medicamente, fara a interactiona in mod negativ cu acestea. Mai mult, detoxifierea organismului cu zeolit reduce riscul aparitiei cancerului, trateaza candidoza si artrita…

Odata cu urmarea acestei cure de curatare a organismului va veti simti pline de viata, iar senzatia de oboseala va disparea treptat.

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept