Home » Detoxifierea organismului la nivel celular

Detoxifierea organismului la nivel celular

scris de: Elena
Detoxifierea organismului la nivel celular

In fiecare zi, substantele chimice ajung in alimentele consumate de noi, in aer si in apa. Tocmai din aceasta cauza este importanta detoxifierea organismului la nivel celular. Toxinele perturba echilibrul normal al organismului si inrautatesc functiile vitale.  Impotriva toxinelor acumulate in organism putem lupta doar prin detoxifiere la nivel celular.

Toxinele de zi cu zi

Nici nu ne putem imagina cu cate toxine se intalneste organismul intr-o zi obisnuita. Mancam, bem si respiram diferite toxine in cursul zilei. Degeaba traim o viata sanatoasa, deoarece nu ne putem ascunde de toxinele de zi cu zi. In primul rand, toxinele ajung in natura dupa care intra inevitabil in contact si cu noi. Ne impiedica in concentrare, cauzeaza oboseala, edeme, celulita, dureri de cap, insomnie, iar in cazuri mai severe devine o sursa puternica a bolii cum sunt: bolile cardiovasculare, alergiile, infertilitatea, tulburarile digestive si cancerul.

Concluzia este ca toxinele sunt prezente peste tot. In timp ce tu crezi ca in apropierea ta ai evitat cu atentie maxima aceste toxine prin neconsumarea alimentelor care contin E-uri, faci sport regulat, consumi lichide suficiente si folosesti vitamine – gresesti! Ce se intampla cu deseurile industriale, cu aerul poluat sau cu anestezicile administrate la stomatologie in timpul copilariei. Aceste toxine sunt inca prezente in organismul tau la nivelul celular. Traim o societate biochimica ce afecteaza starea noastra fizica si psihica. Luati in considerare substantele chimice!

Din fericire, efectele devastatoare cauzate de toxine au o solutie revolutionara. L. Ron Hubbarn a introdus in 1970 conceptul de detoxifiere la nivelul celular cu ajutorul caruia putem elimina si cele mai periculoase substante cum sunt mercurul si radiatiile radioactive. Tratamentul de detoxifiere a organismului la nivel celular are rolul de a scapa organismul de toxinele aflate in tesuturi, adica spala din noi substantele chimice si elimina cu ajutorul pielii noastre aceste toxine.

Cum arata detoxifierea organismului la nivel celular?

Cele doua elemente principale in detoxifierea la nivel celular sunt: vitamina B3 si folosirea saunei. Vitamina B3 dizolva si mobilizeaza toxinele la nivel celular, iar sauna elimina toxinele prin transpiratie. Am putea numi aceasta detoxifiere tratamentul cu vitamine-sauna.

Detoxifierea la nivel celular incepe cu administrarea vitaminei B3 – doza specificata de medicul de familie, care dizolva intr-un mod unic toxinele din organism transportand in fluxul sanguin. Dupa administrarea vitaminei B3 este indicata efectuarea unui sport; astfel, vitamina ajunge in profunzime la nivelul celular. Dupa care se mai recomanda si utililzarea saunei timp de 20 de minute, pentru eliminarea mai eficienta a toxinelor prin transpiratie care au fost deja dizolvate cu ajutorul vitaminei B3. Este de remarcat faptul ca toxinele se elimina impreuna cu vitaminele si mineralele, de aceea este indicat ca dupa efectuarea detoxifierii sa luam niste vitamine pline cu magneziu si minerale. Perioada detoxifierii organismului la nivel celular este de patru saptamani, timp in care medicii recomanda sa mancam multe legume si fructe…

Rezultatul final este ca organismul recapata energie maxima, te simti complet restaurat, se remarca frumusetea pielii. Ceva uimitor se petrece in corpul tau prin detoxifierea organismului la nivelul celular!

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept