Home » Dieta Andreea Marin

Dieta Andreea Marin

scris de: Elena
Dieta Andreea Marin

Datorită unui stil de viaţă sănătos, Andreea Marin are o siluetă de invidiat. Zâna a reușit să combine impecabil alimentația sănătoasă cu sportul; ea merge de cel puțin două ori pe săptămână la sală şi stă acolo mai bine de o oră.

Aceasta a mai declarat că o dietă nu este de ajuns pentru a scăpa de kilogramele în plus. Pentru ca regimul să funcționeze, trebuie să apelăm şi la o detoxifiere a sufletului: „Îmi hrănesc și mintea și sufletul doar cu ceea ce e benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi da o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile”.

În ce constă dieta Andreea Marin

În decursul unei luni, Andreea ţine cură de detoxifiere timp de o săptămână, iar în restul lunii, Zâna are un stil de viaţă sănătos bazat pe mişcare fizică şi alimente sănătoase; aceasta a declarat că are cinci mese pe zi: două gustări şi trei mese principale.

Dimineaţa, înainte de micul dejun, Andreea bea un pahar de apă combinată cu oţet de mere şi zeamă de lămâie, după care mănâncă seminţe sănătoase în combinaţie cu iaurt şi fructe, spirulină, orz sau măr verde. La prânz, o supă sau o friptură cu salată din roşii, morcovi, sfeclă, coriandru şi spirulină, iar la cină, o salată foarte mare şi o felie de pâine sau caşcaval. Gustările dintre mese conţin ananas, afine şi ghimbir. În rest, aceasta bea multă apă alcalină, obţinută prin adăugarea a zece picături speciale pentru obținerea apei alcaline, ceaiuri şi limonadă şi, cel mai important, Andreea îşi prepară singură mâncarea.

detox-andreea-marin

Meniul de detoxifiere

Dimineaţa – suc din măr verde, pătrunjel, orz şi spirulină. Următoarele mese ale Andreei sunt din două în două ore sau la nevoie, dacă nu se simte sătulă, bea mai mult de o porţie de suc.

  • Ananas, ghimbir, coriandru şi Eco Green Multivit.
  • Roşii, morcovi, sfeclă, spirulină, chili, sare de mare şi coriandru.

În cazul în care nu găsiți picături speciale pentru apa alcalină, Andreea a mai recomandat apa cu o linguriţă de bicarbonat, iar în cazul celor ce nu pot ţine această cură de detoxifiere, puteţi opta pentru o dietă uşoară cu salate, nuci sau seminţe.

Secretul cel mai de succes al Andreei este însă sucul din iarbă de grâu. Își crește iarba de grâu în apropia casă, iar după o săptămână o taie şi o împarte în șase porţii pe care le păstrează la congelator…

Pe lângă alimentația sănătoasă şi practicarea sportului, Andreea călătorește foarte mult, citește, savurează fiecare clipă şi este împăcată cu ea însăși.

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept