Home » Dieta Bianca Rus

Dieta Bianca Rus

scris de: Elena
Dieta Bianca Rus

Bianca Rus a reuşit să slăbească 25 de kilograme, iar vedeta spune că nu se va opri până nu va ajunge la silueta ideală. Deşi întrebată de nenumărate rânduri, la televiziune, aceasta a dezvăluit secretul siluetei sale pe pagina oficială de Facebook, Bianca a spus că a urmat o dietă de înfometare pentru a scăpa de kilogramele în plus. La aflarea acestor lucruri, nenumăraţi nutriţionişti au sfătuit-o să renunţe la acest stil de viaţă şi să aleagă ceva mai sănatos.

În ce constă dieta de înfometare?

La această dietă trebuie să consumi cât mai puţine calorii pe zi, uneori chiar mai puţin de 500 de calorii. Partea rea la această dietă este faptul că pierzi 60% din masa musculară şi doar 40% din ţesutul adipos, iar sportul în perioada dietei este destul de greu de practicat din cauza lipsei de enregeie.

Riscurile acestei diete

Rata metabolică scade, vei ajunge să mănânci din ce în ce mai puţine calorii şi tot nu vei reuşi să scapi de kilogramele în plus, deoarece organismul se va obisnui cu puţin.

Masa musculară scade. În urma dietei nu vei ajunge să ai un corp prea tonifiat.

Reduce secreţia de hormoni tiroidieni, astfel că la terminarea regimului vei ajunge să te îngraşi, deoarece organismul va consuma mai puţine calorii.

Creşte pofta de mâncare. Neavând cum să apară senzaţia de saţietate, vei simţi întotdeauna foame, iar la un moment dat, dacă nu ai destulă voinţă, vei ajunge să abandonezi cura.

Nu poţi face efort fizic. Datorită regimului drastic, capacitatea de a face efort fizic va scădea.

Dieta de înfometare KEN

Acest tip de dietă constă în administrarea de proteine şi nutrienţi într-o formulă specială, aşadar timp de 23 de ore trebuie să stai conectată la un tub care te va hrăni timp de zece zile consecutive. Substanţa îţi va da senzaţie de saţietate, iar dacă vei vrea să mănânci, stomacul tău va fi prea plin. Formula specială se administrează printr-un tub care se scurge direct în stomac şi este introdus prin nas. Dacă nu te deranjează să porţi după tine un runcsac sau o geantă în care să bagi tubul, îţi poţi vedea de viaţă ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Dieta nu se recomandă însă persoanelor cu blocaje renale sau celor care au intoleranţă la lactoză.

Meniul unei diete de înfometare

Meniul este pentru patru zile de dietă, iar dacă simţi că nu mai ai energie, poţi înlocui mărul cu o salată de roşii şi brânză.

Micul dejun – o cafea fără zahăr, roşii şi 100 g de brânză (321 cal.)

Prânz – o banană foarte bine coaptă, un măr roşu mare şi apă plată (282 cal.)

Cină – un măr mare roşu (104 cal.)

Seara se face jogging…

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept