Home » Dieta cu drojdie de bere – un aliat împotriva kilogramelor în plus

Dieta cu drojdie de bere – un aliat împotriva kilogramelor în plus

scris de: Elena
Dieta cu drojdie de bere

Drojdia de bere este un aliat puternic împotriva kilogramelor în plus. Aceasta constituie un supliment proteic extrem de util pentru dietele hipocalorice, pentru persoanele care au deficiențe proteice și pentru cele vârstnice.

Drojdia de bere este ideală pentru a suplimenta regimurile persoanelor diabetice, dar și pentru cele care-și doresc să mai dea jos câteva kilograme. În comerț o puteți găsi sub diverse forme, începând de la drojdia pulbere, până la cea solidă mai nou sub formă de comprimate.
drojdie de bere

Ce conține drojdia de bere?

Drojdia de bere este foarte bogată în proteine (valoarea sa proteică oscilează între 45-60%), în vitaminele B și minerale (zinc, crom, fier, magneziu, fosfor, seleniu). Integrarea acestui ingredient în viața noastră indică o garanție de viață.

Proprietățile drojdiei de bere

 • Supliment de proteine de înaltă calitate;
 • Îmbunătățește concentrarea mentală și memoria;
 • Reglează nivelul de zahăr din corp;
 • Întărește firul de păr și unghiile;
 • Luptă împotriva insomniilor, a depresiei;
 • Crește imunitatea;
 • Regenerează flora intestinală;
 • Îmbunătățește calitățile fizice ale sportivilor.

Cum acționează drojdia de bere asupra organismului?

Drojdia de bere este un ingredient care ajută produsele de panificație să-și mărească volumul. A nu se înțelege greșit, drojdia de bere nu îngrașă, ea doar își mărește volumul în stomac, oferind senzația de sațietate, se digeră ușor și se absoarbe ușor în organism. Totodată, acest ingredient minune îți taie pofta de mâncare, te face să renunți inclusiv la dulciuri. Astfel în două săptămâni vei reuși să slăbești cinci kilograme în doar două săptămâni.

Pașii dietei cu drojdie de bere

 1. Cumpără un pachet mic de drojdie de bere, indiferent de formă de prezentare (praf, lichid, cub). Urmează instrucțiunile de pe pachetul cu drojdie și testează pentru a vedea dacă vă place gustul sau dacă tolerați produsul. Dacă nu puteți lua simplu, îl puteți amesteca în iaurt, piureuri de fructe sau de legume, supe și sucuri naturale. Aceste îi vor mai estompa din gustul său puternic;
 2. Începeți rutina de dimineață cu drojdie. Se amestecă o linguriță de drojdie de bere într-un pahar cu puțină apă. Luați acest amestec pe stomacul gol în fiecare dimineață timp de 10-30 de zile și veți vedea că rezultatele nu vor întârzia să apară;
 3. Consumați zilnic, minimum doi litri de apă plată;
 4. Micul dejun trebuie să fie unul slab caloric, nu trebuie să conțină elemente greu de digerat;
 5. Pe restul zilei se poate mânca normal, se va face excepție și se vor exclude de pe listă dulciurile, făinoasele, prăjelile și băuturile acidulate;
 6. Pentru un rezultat și mai bun se recomandă a nu se mânca cu două-trei ore înainte de somn și este bine să faceți cât mai multe exerciții fizice.

Contraindicații

 1. A se consuma drojdia de bere doar înaintea mesei, nu după, deoarece drojdia consumată după masă poate duce la creșterea poftei de mâncare și este posibil să provoace balonări.
 2. Drojdia de bere nu poate fi administrată persoanelor care suferă de insuficienţă renală gravă…

Așadar, drojdia de bere este o sursă minunată de beneficii pentru sănătate și frumuseţe, doar dacă este administrată corespunzător.

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept