Home » Dieta fulger te ajuta sa slabesti 5 kilograme in 10 zile

Dieta fulger te ajuta sa slabesti 5 kilograme in 10 zile

scris de: Elena
Dieta fulger

Dieta fulger, dupa cum bine se recomanda si prin nume, consta intr-o dieta de detoxifiere pe parcursul unei perioade.

Dieta fulger se va baza pe consumul de legume, dar care nu vor afecta functiile gastrice, insa vor imbunatati digestia in cel mai recomandat mod posibil.

Cuprins:

Ce presupune dieta fulger?

Detoxifierea organismului este una dintre procedurile cele mai populare in medicina alternativa. Eliminarea toxinelor acumulate in organism face parte din procesul de vindecare.

Dieta fulger prin detoxificare este recomandata de catre specialisti persoanelor cu diferite afectiuni, dar de cele mai multe ori se asociaza cu curatarea organismului de diversi factori nocivi care afecteaza starea de sanatate si sunt determinati de factorii de mediu.

In cadrul dietei fulger se va consuma foarte multa apa (cel putin doi litri pe zi), se vor elimina dulciurile si alte tipuri de bauturi carbogazoase, alcoolul, si se va face miscare.

Dieta fulger

Avantajele dietei fulger

Dieta fulger are avantajul ca procesul de curatare a organismului se desfasoara in mod natural.

Prin intermediul acestei diete mai putem preveni sau chiar trata diverse afectiuni; de cele mai multe ori, rezultatele se vor obtine in timp, dar ceea ce e necesar de subliniat este ca nu necesita neaparat tratament medical si folosirea unor produse pentru detoxifiere (ceai, suplimente, medicamente).

De la poluarea aerului si pana la aditivii alimentari, toata aceasta gama de factori nocivi poate fi indepartata daca organismul este supus unui proces de detoxifiere.

Dieta fulger are urmatoarele avantaje:

  • Detoxifierea intensa a organismului si a colonului.
  • Combaterea constipatiei.
  • Scaderea colesterolului.

Dezavantajele dietei fulger

Daca nu sunt respectate principiile de baza ale dietei fulger, exista riscul ca tot efortul depus in perioada curei sa fie in zadar.

Terapia de detoxifiere se asociaza de cele mai multe ori cu eliminarea toxinelor din colon, insa o functie importanta a colonului este aceea de a absorbi mineralele, cum este potasiul, si de a le trimite in vasele de sange, iar o curatare exagerata ar putea duce la distrugerea acestor minerale.

Pierderea unor cantitati excesive de sare si apa din organism poate deshidrata organismul si poate duce la probleme circulatorii grave si insuficienta renala.

Trebuie sa se acorde o atentie speciala acestor proceduri, deoarece in ultimul timp au aparut pe piata foarte multe produse, incepand de la suplimente, pana la medicamente care influenteaza intr-un mod negativ detoxifierea organismului.

Greseli frecvente in dieta fulger

In momentul in care se va incepe aceasta dieta, este bine de stiut ca rezultatele se vad in timp; nu exista nicio procedura de detoxifiere care da rezultate pe loc. Rezultatele sunt importante, dar se tine cont si de faptul ca fiecare individ este unic si procedurile pot avea rezultate diferite. Inainte de a incepe o dieta fulger se vor elimina din preajma organismului toate produsele cu factor toxic.

In cadrul dietei fulger nu trebuie exagerat. De cele mai multe ori, se crede ca detoxifierea se poate produce peste noapte, ceea ce nu este adevarat.

La prima vedere, desi dieta fulger pare o dieta destul de saraca in nutrienti, daca se urmeaza un program corect, lichidele vor induce senzatia de satietate, iar legumele care sunt bogate in vitamine vor vitaliza organismul…

O dieta fulger se va tine in paral cu o monitorizare facuta, de cele mai multe ori, de catre un specialist in nutritie.

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept