Home » Horoscopul sănătății pentru luna aprilie

Horoscopul sănătății pentru luna aprilie

scris de: Elena

Sănătatea este mereu pe primul loc și nu trebuie neglijată. Aflați ce prezic astrele pentru dumneavoastră din acest punct de vedere pentru întreaga lună aprilie.

Berbec

Este o perioadă în care vremea este destul de schimbătoare și soarele este mai mereu unul cu dinți. Încearcați să vă protejați pe cât posibil, deoarece ar putea să-și facă resimțite prezența numeroase alergii sau răceli și cu siguranță nu vă doriți acest lucru.

Taur

Probleme grave nu se văd la orizont, însă mici stări de disconfort este posibil să apară. Încercați să nu vă suprasolicitați psihic, deoarece starea generală de sănătate ar putea avea de suferit.

Gemeni

Se pare că v-ați tot confruntat cu mici probleme de sănătate în ultima vreme însă ultimele tratamente vor începe să dea roade. Nu vă bazați numai pe tratamentele medicamentoase, consumați mai multe fructe și legume, deoarece acestea sunt cel mai bun suport pentru o stare bună a sănătății.

Rac

Sănătatea dumneavoastră pare să fie de fier în această perioadă, însă tot nu trebuie excluse vizitele la medic din când în când, pentru a vă asigura că totul merge ca pe roate. Este mai bine să preveniți decât să tratați!

Leu

Aveți grijă să nu stați prea mult timp pe-afară în aceste perioade, adierile de vând puternice v-ar putea cauza dureri severe ale dinților. Protejați-vă capul atunci când știți că aveți de făcut multe plimbări pe jos și consumați cât mai multe vitamine naturale.

sanatate

Fecioară

Mari probleme nu se prevăd pentru dumneavoastră în această perioadă, însă tot ar fi bine să consumați câte un ceai fierbinte din când în când și multe fructe. Chiar dacă nu sunteți predispusă bolilor, nici nu trebuie să lăsați loc apariției acestora.

Balanță

Ultimele analize făcute nu au semnalat niciun motiv de îngrijorare, însă dacă sunteți de părere că ceva tot nu pare a fi în regulă, apelați și la alte clinici sau la alți medici. Uneori, două rezultate obținute din două locuri diferite pot lămuri situația.

Scorpion

Unele stări de disconfort o să fie resimțite la nivelul gurii. Acestea sunt fie din cauza dinților, fie a unor mici răni care vă tot dau bătăi de cap de ceva vreme. Dacă aveți deja un tratament pe care-l urmați, ar fi bine să nu-l întrerupeți.

Săgetător

Ați tot așteptat să primiți anumite rezultate sau răspunsuri și iată că luna aceasta nu vor întârzia să apară. Chiar dacă veți fi nevoită să urmați un tratament destul de complicat, nu vă descurajați, acesta vă va fi de mare folos!

Capricorn

Mici dureri articulare sau musculare vor fi resimțite pe parcursul acestei luni. Ar fi bine să faceți puțină mișcare, însă nu care să suprasolicite foarte mult organismul!

Vărsător

Atenție la alimentație, deoarece aceasta vă poate crea stări serioase de disconfort la nivelul sistemului digestiv. Evitați o perioadă prăjelile și mesele foarte bogate, acestea vă îngreunează foarte tare stomacul, ceea ce nu vă oferă o stare generală bună a sănătății…

Pești

Aveți de ridicat niște rezultate ale unor analize care par să fie mai optimiste decât ultimele. Starea dumneavoastră de sănătate pare să fie pe drumul cel bun, iar acest lucru poate doar să vă bucure!

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept