Home » Dieta Almased

Dieta Almased

scris de: Elena
Dieta almased

Dieta Almased contribuie la pierderea rapidă și eficientă în greutate fără sa apără efectul yo-yo. Dieta Almased constă în consumul unui produs sub forma de pudră, despre care se menționează ca este 100% natural. Pudra Almased conține proteine de origine animală și vegetală, și este îmbogățită cu toți aminoacizii esențiali unei bune funcționari a organismului.

Datorită materiilor prime folosite (proteine din soia parțial hidrolizate, proteine din lapte) rezultă o valoare biologică mare a produsului, adică o gama de aminoacizi care corespund necesitaților alimentare ale organismului uman. Pudra Almased nu conține  arome, aditivi, zaharuri sau conservanți artificiali, și se consideră o formulă sigură, încât poate fi folosită chiar și de persoanele cu diabet zaharat.

Cuprins:

În ce constă dieta Almased?

Dieta Almased constă în consumul unei băuturi care este preparată din apa, lapte, iaurt, în care se dizolvă pudra Almased.

Etapele care trebuie urmate în dieta Almased:

• Dieta Almased se începe prin consumul a câte un pahar de băutură amestecată cu pudră Almased dimineața, la prânz și seara. Se recomandă consumul doar al lichidelor, supelor, ceaiurilor.

• În zilele următoare se vor înlocui două mese cu pudră Almased. În această perioadă se vor elimina integral fructele.

• Apoi, urmând dieta, se va înlocui o masă cu pudră Almased; în această etapă, organismul va conserva din energie, iar procesul de slăbire se va desfășura într-un mod mai lent.

Pe lângă amestecurile de Almased, în dietă se recomandă și consumul a cel putin doi litri de lichide zilnic.

Avantajele dietei Almased

• Dieta Almased presupune consumul unui preparat care conține substanțe nutritive esențiale importante și fitochimicale ce oferă protecție celulelor. Aceasta cură implică un somn odihnitor și regenerarea celulelor.

• Oferă organismului o cantitate de acid lactic și prebiotice active, care au un efect pozitiv asupra bacteriilor intestinale și a mucoasei intestinale; ajută la întărirea sistemului imunitar.

Stimulează metabolismul și contribuie la reînnoirea celulelor oferind senzația de energie și o stare de spirit mai bună. Performanța în viața de zi cu zi și capacitatea de concentrare vor crește.

Dieta promovează pierderea eficientă în greutate, precum și un nivel de presiune arterială și insulina în parametri normali, dar, in același timp, stimulează organismul în procesul de ardere a grăsimilor.

Perioada recomandată de urmare a dietei Almased este de șase saptamani. O doză de 50 de g susține valorile optime ale biometriei. Într-un program de pierdere în greutate, acest produs constituie un substitut excelent pentru a înlocui o masă o dată sau de două ori pe zi.

Dezavantajele dietei Almased

Ideea de bază a dietei Almased (și anume cea care susține ca înlocuirea maselor cu sake-uri poate reduce riscul de diabet zaharat, al colesterolului ridicat si hipertensiunea arterială) nu este susținută de dovezi științifice.

Planurile de înlocuire a meselor cu dieta Almased nu le pot oferi celor care țin dieta elemente nutritive adecvate…

Pulberea necesară pentru pregătirea sake-urilor in dieta Almased este costisitoare și nu poate fi utilizata de către cei au intoleranta la lactoza sau care sunt alergici la produsele din soia.

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept