Home » Dieta Monica Anghel

Dieta Monica Anghel

scris de: Elena
Dieta Monica Anghel

Dieta Monica Anghel este un tip de regim disociat ținut pe o anumita perioadă, care implică un consum de alimente strict stabilite și care poate ajuta persoanele care doresc sa elimine surplusul kilogramelor într-un mod sănătos.

Persoana publică Monica Anghel reușește, prin aplicarea unui plan individual, în funcție de cerințele organismului, să elimine într-o perioadă destul de scurtă un număr însemnat de kilograme.

Care sunt principiile de bază ale dietei Monica Anghel?

În primul rând, ținând cont că este un regim disociat, s-a asigurat că organismul îi va permite din punct de vedere medical să urmeze pașii esențiali ai acestei diete; în principiu, este o dietă personalizată.

În ce constă dieta Monica Anghel?

Dieta Monica Anghel nu trebuie să depășească mai mult de nouă zile, urmându-se ciclul dietei până în momentul în care se elimină kilogramele nedorite.

În primele trei zile ale dietei se va consuma doar carne preparată la grătar sau fiartă, se vor evita prăjelile, carnea tocată și, în primul rând, mezelurile care conțin un adaos substanțial de potențiatori de aromă și amelioratori.

Urmează trei zile în cadrul dietei când se vor consuma doar fructe și legume, bineînțeles fructele în cantitate calculată, pentru a nu ridica în mod direct cantitatea de zaharuri și numărul de calorii în timpul dietei.

Se vor evita legumele cu un conținut ridicat de amidon, fructele cu un adaos mare de glucide și lipidele rezultate din consumul unor semințe (fistic, alune).

Următoarele trei zile constau în consumul de lactate; aici se vor încadra toate tipurile de lactate, cu excepția celor cu conținut de îndulcitori și fructe.

În decursul acestui regim de viață, se vor elimina integral din alimentație zaharurile, grăsimile, dulciurile, băuturile carbogazoase și alcoolul.

În dieta Monica Anghel se va folosi ca îndulcitor în băuturi un substituent al zaharului, și anume zaharina.

Recomandări pe perioada dietei Monica Anghel

  • Hidratare corespunzătoare, pentru a se evita unele probleme ale aparatului digestiv, consum optim de lichide pentru a nu se instala constipația, în special pe perioada celor trei zile din dietă când se recomandă doar consumul de carne.
  • Consumul de cafea trebuie să fie limitat, cafeina poate creste nivelul zaharului din sânge, ceea ce ar împiedica procesul de pierdere a kilogramelor să se desfășoare în parametrii optimi.
  • Se vor evita condimentele.
  • Uleiul folosit la prepararea alimentelor care se vor consuma în această perioadă va fi cel de măsline, însă nu se va folosi în exces.
  • Pe parcursul acestei diete se recomandă multă răbdare și o voință de fier.

Un alt lucru esențial recomandat este acela de a face cât mai multă mișcare, Monica Anghel recunoscând că ea, personal, nu a avut timpul necesar.

Dieta Monica Anghel nu este indicată pe termen lung, ca urmare a efectelor negative pe care le poate avea asupra organismului…

După acest tip de dietă se recomandă se se facă trecerea la un regim de viață echilibrat, cura în sine fiind destinată obținerii rezultatelor pe termen scurt.

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept