Home » Detoxifierea de mercur iti poate salva viata

Detoxifierea de mercur iti poate salva viata

scris de: Elena
Detoxifierea de mercur

Detoxifierea de mercur este vitala in cazul in care acest metal a ajuns in organismul dumneavoastra. Indiferent de cantitatea in care acesta a patruns in corp, trebuie sa il eliminati cat mai repede posibil.

Detoxifierea de mercur poate fi realizata prin mai multe metode si, de aceea, in urmatoarele randuri va vom prezenta cateva metode naturale, cu ajutorul carora sa remediati aceasta problema care v-ar putea afecta sanatatea.

Intoxicarea cu mercur

In cazul in care nu stiati,  mercurul este cu 50% mai toxic decat plumbul. De aceea, detoxifierea de mercur este foarte importanta. Efectele acestul metal, daca este prezent in organism, sunt devastatoare asupra corpului si pot include boli nu numai neurologice, cum ar fi Alzheimer, scleroza multipla, Parkinson, si ALS (boala Lou Gherig), precum si depresie, ostilitate, modificari ale dispozitiei, boli de inima si probleme circulatorii, probleme pulmonare si astm, artrita, dureri articulare, tumori si o serie de alte afectiuni cronice.

Cum va dati seama ca v-ati intoxicat cu mercur? Nu este deloc usor. Daca alegeti sa faceti o testare, optati pentru cea de sange, deoarece este mult mai sigura. De asemenea, unii medici preferea recoltarea din urina, par si scaun.

Modalitati de a elimina mercurul din organism

Exista cateva lucruri importante de facut in cazul in care sunteti sigure ca aceasta este problema si este necesara detoxifierea de mercur.

Cel mai important lucru pe care il puteti face pentru a reduce nivelul de mercur este de a indeparta plombele de amalgam de metal din gura de catre un stomatolog calificat in tehnicile de indepartare a mercurului in conditii de siguranta. Acest lucru este important mai ales in cazul in care umpluturile combina, de asemenea, aliaje de mercur, nichel, cupru.

Aveti grija! Indepartarea necorespunzatoare poate accentua simptomele daca este realizata fara masurile de precautie necesare pentru a reduce expunerea la mercur, asigurandu-va, astfel, eliminarea acestuia.

In detoxifierea de mercur trebuie sa tineti cont si de faptul ca organele de eliminare – ficat, rinichi, colon si piele – sunt cele care va ajuta sa scapati de aceasta problema, iar daca le supraincarcati, metalele grele pe care le trag din oase si organe nu vor putea parasi corpul si vor tinde sa se absoarba.

Detoxifierea cu zeolit este o metoda foarte eficienta cand vine vorba de detoxifierea de mercur. Zeolitul este un mineral cu proprietati de absorbtie complet non-invazive. Acesta, luat sub forma de capsule sau praf va retine mercurul din organism, eliminandu-l apoi prin urina si materii fecale.

De asemenea, este important ca in detoxifierea de mercur sa luati suplimente care sa va ajute ficatul si sistemul digestiv sa functioneze la parametrii optimi. Optati, asadar, pentru suplimetele precum spirulina si, cel mai important, nu mai consumati alimente cu aditivi, prajeli si sucuri, care va afecteaza sistemul si nu permit eliminarea mercurului din organism.

Ce este indicat sa consumati

Nu evitati patrunjelul si nici coriandrul! Acestea va ajuta sa eliminati toxinele din corp si, mai ales, metalele grele.

Consumati multa lamaie. Nu conteaza forma sub care o ingerati, important este sa fie preparata de dumneavoastra, fie sub forma de suc, fie pur si simplu taiata felii. Aceasta are o capacitate uimitoare de a elimina metalele grele din organism…

articole asemanatoare

Diete-sanatoase.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept